thetallyoungscotsman

Eksperimentelldagbokpånorsk
Ad 2:
Try a free new dating site? Wiex dating
2001-10-28 23:01:37 (UTC)

Forholdsdeklarasjon

Vi har vært sammen i litt over et år nå, og selv om jeg skal være den første til å innrømme at forholdet vårt kanskje har vært litt innholdsløst (møtes hver helg, koser, sover og puler, snakker litt sammen, for så å returnere til hvert vårt), var jeg rimelig overbevist om at vi var spesielle, og jeg har for det meste vært overbevist om at hun er min "soulmate", den Ene utkårede som de fleste andre leter forgjeves etter hele livet, som jeg fant. Eller, det var vel egentlig hun som fant meg.


Det er en smule naivt å tro at den første kjæresten man har i livet er "den rette" og at man skal dele resten av livet sitt med denne. Jeg har flere ganger tenkt over dette, og hun har også vært flink til å så tvil og spørsmål i hodet mitt. Jeg har for eksempel tenkt at jeg ikke egentlig er glad i henne, at jeg bare er glad i å kjenne kroppen hennes mot min, å føle leppene hennes mot mine. Til tider har jeg til og med vært livredd for at jeg ikke føler noe som helst for henne. Og jeg har vært livredd for at om forholdet vårt en gang skulle ende - at det ville vært MIN skyld, og at jeg såret henne ihjæl.


Hun spør ofte om jeg elsker henne. Jeg har overhodet ikke vært sikker på det, mest på grunn av definisjonen av ordet - ordet jeg ikke har mer forhold til enn å lese det i teksten hver gang noen sier "love" i amerikanske tv-serier - som er ganske ofte (og stort sett uten begrunnelse). Dette har jeg sagt til henne, og konkluderer stort sett med at "jeg tror det". Dette tar hun med stor ro, ettersom hun har noenlunde samme konklusjon om jeg forsvarer meg med å spørre det samme. Dette tar jeg igjen med stor ro, av samme grunn om igjen.


Hvis jeg i et følelsesladet øyeblikk skulle komme til å si "å, jeg er så glad i deg" (noe jeg forresten legger mye mer i enn "elsker"), tar jeg meg i å betvile det like etterpå. Jeg blir usikker på om det jeg nettopp sa var løgn. Og jeg begynner å tenke etter hvorfor jeg egentlig sa det, det kom jo liksom av seg selv?


(denne trenger en slutt)


Ad:0
PropellerAds