MyStory

My emotions
2021-06-18 14:10:04 (UTC)

12.

Ani neviem, kde začať. Čo robím zle ? Príde mi, že už na nikoho nemám spoľah, že hrám tvrdý boj, ktorý čo sa týka školy vyhrávam, ale srdce mi krváca. Je to ozaj tak, že ak sa ti začne dariť prídeš o všetkých ľudí? Viem, že aspoň spoznám pravých priateľov, ale ja neviem. Neviem načo myslím skôr. Myšlienkami sa niekedy pohybujem na Ukrajine, bludim v tom raji, kde nemám starosti a dúfam, že čím skôr sa tam vrátim, pretože už je toho veľa.

Nebudem riešiť nic ani školu, ani úžasných ľudí v nej a už vonkoncom nie Reznickeho. Doriti už zas on. Z mysle mi mal vypadnúť už skôr, ale drží sa tam. Prestáva má to baviť. Úprimne ani by sme sa nemali o čom baviť. Ak je kamoš s Lenkou. Nie neverím na to, ale buď to má dôvod, prečo sa so mnou tie dve snažia čo najmenej baviť, alebo ja neviem. Zjedla som im večeru alebo čo? Štve má to, že tým ľuďom vadim a neviem dôvod. A hovoriť o tom veľmi nechcem a hlavne ani nemám moc s kým. Teda mám, ale je to hlúposť. Aj tak viem odpoveď: “Neriš ich. Buď sama sebou.” Kurňa už aj keď to chcem, niečo má stopne a mna to prestáva baviť. Vážne tento svet patrí BAD BITCH nechcem byt tým človekom. Nechcem byt človekom, ktorý bude robiť bolesť druhým. Chcem byť úprimný, čo je na tom ***** ťažké pochopiť?

Nemôžem ukázať slabosť, nie teraz. City musia ísť bokom. Ja musím prísť na iné myšlienky, silná budem kvôli ľuďom, ktorí mi za to ešte stoja.

Musím sa riadiť tým, čo som si povedala “”Несмотри по сторонам” aj keby sa dialo čokoľvek, chcú niečo nech povedia, nechcú nech vypadnú, ja mám svoju cestu, ktorou pôjdem.

“Оставайся такой как есть, оставайся сама собой” zostať takou aká som. A meniť sa k lepšiemu tak, aby som bola sama na seba hrdá.

“Целый мир освящают твои глаза” ten svet, ktorý chcem vidieť.

“Если в твоём сердце живёт любов” Láska - ktorý v dnešnej dobe ani neverím, že existuje. Nemyslím si, že nájdem lásku, tú pravú lásku, ktorá zdola aj hory-doly. Tú, pri ktorej sa mi budú podlamovať kolená a srdce mi vyskočí až do nebies.

Neverím, žeby niekto mohol ľúbiť mňa. So mnou je byť ako za trest. Tvrdohlavá, zapretá s podrezaným jazykom. Jediná vec, na ktorú som na seba hrdá je, že ak sa hádam s človekom, ktorý si nevie priznať chybu stichnem a nekomunikujem. Je mi jedno čo hovorí a robí, ja ignorujem. Ale aj to sa mi nepodarí vždy.

Cieľom konca tohto roku chcem, aby bolo upravenie vzťahu medzi mnou a otcom. Aby vzťah nebol založený na strachu, ale rešpekte, úcte, porozumení a pochopení. A chcem, aby sa mi to vyjasnilo vždy, keď budem chcieť na neho začať kričať. Viem aké to je keď nevieš komu veriť. A ja chcem konečne pocítiť tú otcovskú lásku, nielen zo strany krstného, ale aj zo strany vlastného otca.

Ak sa mi toto podarí budem šťastná. Je mi jedno ako dopadnem ja, ale nech ľudia, ktorých mám naozaj rada netrpia.

Bože ďakujem ti za všetko. Za všetko šťastie, za všetku bolesť a za všetky skúšky. Dúfam, že ich zvládam tak, te si na mna hrdý aj ty. A dúfam, že aj človek, ku ktorému som mala rešpekt, obdiv a úctu….dúfam, že on bude na mna tiež raz hrdý, aj keď už nie je medzi nami. Dúfam, že VY otec Lakata mi tiež pomôžete nájsť správny smer, aj keď je to odo mňa asi hrubé a drzé pýtať ešte o pomoc, keďže ste nám pomáhali celý život. A za to Vám patrí veľké ĎAKUJEM, je mi len ľúto, že som to Vám nestihla povedať za živa, ale to už nezmením. Tak aspoň takto.

Ďakujem všetkým, ktorí nadomnou držia ochrannú ruku, ktorí má podporujú a aj keď si myslím, že som na dne, pri spomienke na nich sa mi zdvihne nálada a ja nájdem znova silu bojovať aj keby som mala ísť proti všetkým, viem, že nie som sama a viem, že ak robím nesprávnu vec poviete mi to a nevediete má znova na tú správnu cestu a zo toto Vam ešte raz

ĎAKUJEM!!!




Ad: