Rudi SI M

DE's diary
Ad 2:
2020-12-21 17:48:06 (UTC)

Kedua

Hi Guys........so hari aq nak ckp yg apa yg kita lalui dalam hidup mungkin tak sama...ya kalau sama 'mungkin' kebetulan kan ? So Today aq nak cerita yg hidup aku ini dah seindah yang orang tgk dan ckp........firstly aku nak ckp yg org kata 'RUMAH KU SYURGA KU' ni nonsense knp sebab dkt rumah aq dah mcm hamba well you know slave rasa hina even ade org lain yg boleh buat sesuatu benda dan hidup di rumah aku xpernah senang knp?......sebab aq tak diberi kesenangan seperti yg org lain dpt well mcm HP aq xde yaaa no social for me but i work for that...org lain boleh dpt dgn senang no need hard work but for me why so hard life never fair with and i hate my life now.....kau ade cita ii kau tpi parent halang yeah i hate parent yg nak tentu kan your dream i hate it so great yeah itu masa depan kita why kau nak atur even belajar pon nak kongkong eee geram kau tahu tak......psst nak sambung ' reply kat bawah ek ' AHHAHAHAH


Ad:2