Daddyson

Daddy
2019-09-17 05:16:57 (UTC)

islandboy 12

Slaveauksjon

Islandboy møtte presis for han viste at han skulle auksjoneres bort på nett. Jeg hjalp ham med å barbere seg glatt og fin og han skylte guttehullet sitt grundig. Jeg liker å bruke tid på dette for jeg vet det pirrer ham og han liker at hendene mine begjærer hele ham med hendene mine.

Jeg kledde på ham en liten skinntanga slik at det skulle bli lett å demonstrere ham på webkamera. Jeg har lang erfaring med å demonstrere guttene mine og de elsker å bli vist fram. Når det gjelder auksjoner går vi mer grundig til verks. Jeg smurte ham inn i olje for at han skulle glinse fint for alle som så på. Han elsker når hendene mine smører ham kyndig inn. Han nærmest smelter inn i hendene mine og nyter den massasjen det medfører.

Han er klar og stiller seg i en utfordrende posisjon på sengen min og vi logger på siden vår. Det er bare to stykker inne, men det tar ikke lange tiden før fjorten stykker har logget seg på, klar for å nyte auksjonen.
Jeg annonserer at snart starter auksjonen av ham og at budet starter på 5000 kroner. Det tar litt tid, men det kan jo godt tenkes at de kåte mannfolka der ute i cyberland vil vite hva de kjøper, så de ikke kjøper katta i sekken.

Han er glatt og jeg skriver til mennene at de må følge godt med når jeg demonstrerer guttungen. Jeg vil vise hvordan jeg har lært ham opp gjennom flere år og hvor lydig og smidig og medgjørlig han har blitt. Jeg har ikke før lagt de store, varme hendene mine på ham før guttepikken hans smeller i været. Jeg masserer rumpa hans rett mot kamera og drar pikken hans ned fra magen og bakover mot rumpa for å vise hvor stiv den er i kamera.

6000 kroner….det første budet ramler inn. Jeg annonserer det høyt for slavegutten og det er tydelig at han elsker det. Han strekker på seg og sørger for at de kåte mannfolka der hjemme får se hvor kåt og klar han er. Jeg bretter skinkene hans til side og viser det tighte, lille guttehullet hans til kamera. Han skyter det ut, uten at jeg har bedt om det, og pumper det inn og ut at alle skal se hvor flink jeg har lært ham opp til å melke kåte mannfolk-kuker. Han ser seg over skulderen og vrir og vender på rumpa slik at mennene skal nyte synet.

8000 kroner tikker inn og nok en gang forteller jeg ham budene. Han legger begge hendene på rumpa og bretter til siden og svaier dypt i ryggen mens han viser at han bare MÅ ha kuk. Siden han selv har tatt kontroll over ruma si, skifter jeg stilling opp mot munnen hans. Jeg stiller ham litt sidelengs slik at rumpa fortsatt synes, men at det samtidig synes at han er en sulten liten tøs som har lært seg å nyte pappakuk. De små ynkene han kommer med er som rene koselyder. Jeg kan høre på ham at han er både kåt og at han koser seg. Med kuken min i munnen, fingrer han seg selv og går dypt og grundig til verks og dermed smeller neste bud inn på 15 000 kroner. Han er deilig lyserød i hullet sitt og han er mørk i huden slik at kontrasten kommer godt fram. Jeg blir sprø av det lille, rosa hullet hans slik at jeg legger ham på ryggen med beina i været og sørger for at kamera fanger opp slikkingen som nå skal foregå. Jeg ser ham dypt i øynene og straks tar han cuet for meg og bretter sine egne skinker til side….For de kåte mannfolka fingrer jeg ham lett først, og han elsker den varme fingeren min inni seg. Særlig når jeg masserer prostata på ham. Da ligger han helt stille og øynene hans ruller bakover i hodet. Men så skifter jeg stilling og erter ham med blikket om at jeg skal rimme ham….eller kanskje ikke….han vrikker sultent og ynker seg igjen og hvisker…..kom igjen Papi, jeg må ha deg….

Jeg slikker meg om munnen og setter forsiktig tungespissen min borti hullet hans og det er som det går et elektrisk støt gjennom ham. Han stønner mykt og lenge og tungen min forsvinner inn i dypet av lillegutten min som sukker høyt av lykke. Når jeg kommer opp igjen etter dypdykket i det trange lille rosa hullet hans ser jeg på skjermen at vi har fått inn 36 000 kroner og før et har det vært bud på 16000, 19000, 23000, 31000 og nå altså 36 000 kroner.

Jeg vrir ham rundt og stiller ham på alle fire og stiller meg med kuken min utenfor det sultne hullet hans. Vi står sidelengs slik at mennene kan se hvordan kuken min skal penetrere lillegutt inn og ut og hvordan han skal melke pappakuken min. Jeg tar en titt på skjermen og forteller ham nå at det er 23 stykker inne på siden vår. Han blir alltid så kåt av å vite at folk nyter å se ham i aksjon. På nettet kalles han bare for den lille indiske prinsen. Jeg står som sagt med pappakuken rett utenfor hullet hans. Jeg griper ham fast i hoftene for å føre kuken rett inn i ham, men det rekker jeg ikke, for han klasker seg selv nedpå kuken og gisper høyt når den sklir inn i ham. Han blir stående med den inni seg et øyeblikk for liksom å vende seg til den. Så begynner han sakte å bevege seg. Han holder pikken min fast som i en skrustikke, men det er godt lubet så jeg sklir sakte og forsiktig ut av ham. Så tar han fart og senker seg kjapt ned på den. Jeg stønner høyt og overrasket. Jeg sier til ham at jeg synes han skal vise alle de kåte mannfolka hvor flink jeg har vært til å lære ham opp til å melke. Han har kuken min helt inni seg nå. Så lar han veggene inni hullet sitt gripe fatt i skaftet mitt og så trekker han seg langsomt ut på en måte som lager et slags vakumm for meg. Djiiiiz, det er så deilig når han gjør det. Han starter med lange, seige tak og lar pikken min nesten falle ut. Men som alltid sier jeg at jeg kommer til å straffe ham hvis han gjør det. Jeg gir ham noen korrigerende klaps på rumpa og frekk som han er stønner han bare mer av det. Så øker han tempoet mens jeg brummer dypt: melk, melk, melk! Hvis det er noe han har blitt god på denne treningen vår, så er det akkurat det!

Det er alltid lett å høre på ham at han koser seg og når han gjør det får han også mer selvtillitt og spør om han kan få ri meg mens jeg ligger på rygg. Han sørger for at kamera fanger rumpa og hullet som melker pappakuken. Vær litt tøsete og slutty, sier jeg og det elsker han å høre og blir inspirert til å vrikke og vri på rumpa mens han melker som samtidig gjør det sinnsykt digg for meg. Er det deilig, Papi?, sier han med en stemme som er mye lysere enn vanlig. Han lever seg inn i rollen som tøs og dette er noe som budgiverne liker for jeg kan høre budene tikke inn raskt i bakgrunnen. Nok en gang trekker han seg nesten helt ut, før han spidder den helt til bånns og så melker han på nytt og nesten twerker for kamera. Han er blitt skikkelig proff på å twerke kuken min og det gjør så sjukt godt.

Nå er det jeg som stønner og brummer høyt, for nå er det lillegutt som nesten har overtaket og kjører showet. Han vet at det sitter mange kåte mannfolk der ute og runker til showet han gir dem. Han gjør sitt beste for å være både sensuell, men også svært erotisk. Jeg gir ham noen klaps på rumpa og griper fatt i rumpeballene og kaster ham nedpå kuken min. Han kaster hodet bakover og lyse stønn og sukk fyller rommet. Det bygger seg opp en voldsom orgasme hos meg og jeg kan kjenne hvordan det nærmest begynner å koke i ballene. Det må han ha kjent også for han stopper og går av. Jeg ser skuffet på ham, men han stiller meg opp langs veggen og vrir på kamera slik at det peker rett mot den steinharde kuken min. Han stiller seg på kne foran meg og kikker inn i kamera og sier til alle dere ute: Nå skal jeg demonstrere hvordan Daddy har lært meg å tilbe kuk. Han ser litt i kamera mens han tar kukhodet mitt i munnen. Han lager et slags vakuum der som kjennes utrolig godt. Åpne halsen din, sier jeg og tar tak i bakhodet hans mens jeg skyver meg på plass nedover i halsen. Jeg holder ham fast og står der og jukker mens jeg vet at kuken min er dypt nede i halsen. Det er 38 stykker pålogget nå og vi er oppe i 94 000 kroner og med flere underliggende bud under. Jeg slipper ut pikken min slik at han får puste og så farer den inn i munnen hans og ned i halsen hans. Han er lydig for han vet at når han blir solgt så er det dette han må bli god på. Han har alltid likt å vite at han må bli flink til dette. Det tenner ham å vite hvor mye digg mannfolkkuk han skal suge etter hvert.

Jeg er ikke helt fornøyd med måten han gjør det på, så jeg stiller ham opp langs veggen og ber ham kjenne etter hvordan jeg gjør det på ham. Han har en kraftig, svær, svart kuk og jeg elsker å gå dypt på den. Han holder meg i hodet og jeg gag’er dypt på den og suger med vakuum slik jeg også har lært ham. Jeg kjenner at han holder på å komme, så jeg skriver til mennene der ute at nå må de komme med siste budet. Så går jeg tilbake og avslutter det jeg holdt på med. Jeg sluker ham lenge og rått og pumper kuken hans ned i den varme halsen min og han holder fast i hodet mitt med begge hender og så kommer det plutselig et langt mørkt stønn og guttejuicen hans eksploderer inn i munnen og jeg svelger unna for han smaker så godt at jeg bare MÅ ha hele ham.

Jeg noterer meg at det siste budet var på 102 000 og noterer meg hvem som har kommet med budet før vi avslutter og logger av. Vi leser profilen til ham som har den høystbydende og jeg ser at lillegutt kommer til å være perfekt for akkurat det han liker.
Var jeg flink gutt, Papi?, sier han og ser lurt på meg. Jeg svarer kontant: Du er best. Husk det!




Ad: