Daddyson

Daddy
2019-02-24 19:29:37 (UTC)

Den unge mattelæreren


Jeg synes han virket alt for ung til å være mattelærer. Jeg har aldri hatt noen ung mattelærer og ingen av dem var så kjekk som ham. Det er iallfall helt sikkert. Han hadde ikke vært hos meg på en stund, men denne kvelden vi kom i snakk var han på vei mot Oslo på toget. Jeg har alltid likt å kåte ham opp med å snakke om alt jeg har lyst til å gjøre med ham. Det er jo ikke noen hemmelighet at jeg tenner skikkelig på ham og at jeg blir kåt bare jeg tenker på ham.

Da han kom inn øren forsvant han kjapt på badet, og da han kom ut i bare et badehåndkle kjente jeg at det klødde i fingrene etter å beføle ham. Jeg blir alltid så kåt når han smelter inn i hendene mine og jeg kan se at han nyter behandlingen han får. Jeg blir hard med en gang hendene mine går grundig og dypt til verks på ham.

Inne på soverommet får jeg først stilt ham på alle fire mens jeg utforsker hullet hans. Tungen min forsvinner inn i det grådige hullet hans og han spiser meg samtidig som hullet masserer tungen min.
Jeg får ikke nok av det frekke hullet hans og tenker at jeg må leke litt skikkelig med det denne gangen. Jeg fingrer ham litt for å åpne ham skikkelig og han lukker øynene og legger hodet bakover og lar meg få gå dypt på ham.

Etter hvert finner jeg fram en liten vibrator jeg har og begynner å erte hullet hans med den. Han elsker den og jeg skjønner at her kan jeg erte og tease hullet hans lenge. Det gjør så godt for ham at den faktisk forsvinner inn i hullet hans og jeg må grave litt for å få den ut igjen. Heldigvis blir han ikke lei seg for det. Jeg finner fram en som er litt større og hullet hans er allerede både varmet opp og sikkert forberedt på mer og på noe større. De neste vibratoren sier bare svupp og forsvinner dypt inn i ham. Jeg har alltid likt å jobbe litt med dybden og drar den nesten helt ut før jeg støter den forsiktig inn i ham. Han lukker øynene igjen og jeg blir sjukt kåt av å se ham nyte. Han ser opp på meg av og til og gir meg et lurt smil som ikke er til å ta feil av. Jeg blir inspirert og fortsetter å fore det sultne hullet hans.

Jeg begynner å støte forsiktig inn og ut og nokså taktfast. Han puster fortere og jeg kan merke det bygger seg opp til en voldsom orgasme her. Jeg støter lenger inn og går skikkelig dypt på ham hvorpå det fosser ut kaskader av guttejuice. Han skyter seg selv i øyet med litt av det og resten fyller hele brystet hans og magen og han smiler trett og fornøyd.

Jeg har en følelse av at jeg ser ham om ikke så lenge igjen?




Ad: