Aisya Humaira

Kisah hidupku
Ad 0:
Ezoic
2015-07-07 05:04:45 (UTC)

Gift Annur

Alhamdulillah syukur sgt hari ni setel. Bank in duit medtech dah lpas tu dah basuh baju lpas tu dpt beli softlan yg dah lama diidam2 sbb bau dia sedap dgt...huhu Hari ni mungkin dpt p kelas dgn Solehah naik moto sbb sebelum ni kitorg gado. Baik time p lawatan kt KL tu. annur bg 200 duit saguhati tu yg dapat beli mcm2 skit selain sabun basuh baju je tu. hihi. happy babanar.

Lagi satu tadi baru dpt tahu yg ada cosmate dlm grup wasap batch dri seluruh Malaysia. Tahu tu terus left sbb bkn ap ak ni jenis suka komen tpi terhadap unknown people jelah, klu dah kenal pernah jumpa segan...


Ad:0