Aisya Humaira

Kisah hidupku
Ad 0:
Try a free new dating site? Wiex dating
2015-07-06 05:03:26 (UTC)

Iftar kt poket C

Hari ni ada test hmmm bolela. Lpas tu iftar kat poket c. Hari ni seploh mlm terakhir bulan Ramadhan

Malam tu dgn rasa agk malas g kafe v3 lambat sgt ak mai org last install solidwork utk bengkel kelas dia nnti. Nasib baik laptop ak ni leh install laju. org tu kata sebelum ni semua lambat, 5 persen pun payah. Alhamdulillah lah kan. Laptop ni beli time f5 dulu.Huhu. Tinggal ak dengan sorg lelaki ni nk tlg installkan sbb dia ad cara2 dia tu. sementara tunggu dia ajar cara nk guna terang bagai ramahlah kiranya. Terharunya ak tu esok dia nk test tpi sempat lg ajar ak ni yg dahla kosong je dlm kepala. angguk2 je. Ingtkan dia ahli biasa rupa2nya terkezuttt ak ni dia ni presiden kelab. Mak aiii rasa rendah diri betul masatu. oklah nnti sambung


Ad:0
PropellerAds