Xhillari

Ermelinda
Ad 2:
Try a new drinks recipe site
2014-04-03 11:45:29 (UTC)

si ne cdo tubim tjeter..

si ne cdo tubim tjeter elektoral edhe ne Kukes nuk ka munguar fjala e Shefit te Qeverise z. Sali Berisha. Ai se bashku me alternativen e tij po rrugetojne nga njeri skaj ne tjetrin here si mundesi dhe here si rruge qe duhet zgjedhur njera duke perjashtuar tjetren, perkufizim qe tashme eshte bere e njohur. Ashtu si ne te gjitha keto fushata edhe te fjalimi i z. Berisha toni deklamativ eshte i pranishemedhe me i forte se ne cdo takim tjeter. Me sa duket ulja gju me gju me bashpatriotet e tij ka bere qe forca e maleve te zoteroje mbi pushtetin dhe te kthehet si nje shprehje e deshirave te saj.
"Hasi eshte i pari Kruma eshte e para", femijet tuaj jane te paret. Alternativa jone eshte alternativa e interesave te tuaja"
Alternativa e ndryshimit? Dhe pastaj ai shprehet: Kukesi do te kthehet ne nje superfuqi energjitike, kryevendi i energjise se gjelber ne rajon." dhe dalim tek alternativa e mundesive. Mundesi te bazuara ne shprehje pompoze te cilat po i degjojme gjithnje e me shume keto dite por qe jane te pabazuara se nuk prekin realitetin ne te cilin jetojme. Pra mbesim ne nje fushate qe flasim per gjithshka, e per gjithshkadhe qe zgjidhim vete fjalen duke e vertitur rreth genjeshtrave qe nuk ekzistojne ose te vertetave qe perseri mbeten fjale. Thashethemi jehon ne male duke krijuar parkun industrial te


Ad:0