Megan

Liar...not
2012-12-18 22:09:54 (UTC)

Annoying

Tēvs nemitgi sten un vaid. Besī!
Ej gulēt! Ļauj man mācīties! Jā, rēķins liels... ej gulēt! Go, go, go.
Jā, beidzot, aizgāja gulēt! Nostenēja un aizgāja. Zinu, man šādi nevajadzētu runāt, bet man tie vaidi un kasīšanās krīt uz nerviem.
Mani beidzot uzaicināja uz randiņu! ))) Čalis nav vulgārs, bet neinteresants. Viņā tomēr kaut kas trūkst. Sauc viņu Raivo. Nav tā, ka viņš izsauc riebumu, nē, bet nesaista arī. Raivis, kurš ir no Holandes. Aizvakar atlidoja atpakaļ uz Latviju. Iesākumā man Raivis nelikās tik pievilcīgs, kad sāku runāt ar Raivu, tad Raivis liekas dikti foršs. Tomēr, protams, tas ir progress, jo es iepazīstos kā es pati. Nesūtu vairāk svešas bildes, nemeloju par gadiem, vārdu, utt. Jauki apzināties, ka viņi uzskata mani par skaistu. Tiešām, jauki! ))) Es tomēr gribētu uzreiz dzīvē iepazīties nevis caur i-netu. Tad, manuprāt, var runāt pa i-netu. Sākumā ir jāiepazīstās dzīvē, lai nav vilšanās, lai uzreiz ir priekšstats. Meklēju jautru, ar humora izjūtu, ar stila izjūtu, glītu, gudru, greizsirdīgu, koptu, no labas ģimenes, ar labiem mērķiem čali. Protams, viņam ir neprātīgi jāmīl mani un man jāmīl viņu, lai vienmēr ir interese sarunāties, jo savādāk ar daudziem vienkārši zūd interese. Tas tāpēc laikam, ka viņi nav domāti man... Mans ideālais lāčukiņ, gaidu Tevi...
Ceturtdien ar Vaelitu iešu uz skolas balli. Gribu, lai viss maksimāli izdodās, lai visi būtu pozitīvā šokā no tā kā mainījos. Lai izskatītos es tur maksimāli uz visiem 100.
Vēlos, lai mans intelekts aug un attīstās. Ļoti gribu būt gudra! Un es tāda būšu! )))
Noslēgts līgums ar Yvonnu. Līgumā teikts, ka man ir jāpakļaujās viņai un jāseko visiem viņas norādījumiem. Ja tos ievērošu, tad kļūšu maksimāli glīta, izglītota, gudra, puišu magnēts, pievilcīga. Viņas dēļ tagad ļoti gribās ēst, bet es neēdīšu! Es nepadošos!

Tomēr.. lai ko es teiktu par saviem vecākiem, sunīti, brālīti. Es jūs ļoti mīlu! Jūs man kā nekā esat vieni vienīgie, jo, piemēram, vecāku man citu dzīv vienkārši nebūs, tāpēc es jūs tik un tā mīlu, kādi esat. Dažreiz daudz lieka jūsu virzienā pasaku, bet to es nesaku pilnā nopietnībā, tas parasti ir emociju uzplūdumā.




Ad: