Maukka

Maukan teksti
Ad 0:
Want some cocktail tips? Try some drinks recipes over here
2011-11-05 04:22:51 (UTC)

MLP:FiM, Driftmoon, Skyrim ym.

Mä oon lihonu yhden kilon, voi ei! :D Mä ehdin jo ihmetelläkki et enks mä ollenkaa liho vaikken mitään liikuntaa oo harrastanukaan Helsingissä käynnin jälkeen(jolloin laihduin n. 4 kiloa).

My Little Pony: Friendship is Magic on kiva mut ei niin ihmeellinen Ojamajo Doremiin verrattuna aika samaa tasoa sanoisin. Siitä tuleekin mieleen et pitäis kattoa se joku Akazukin anime jonka nimestä en kyl oo ihan varma muutaku et se tarkotti punahilkka/muskettisoturia tai jotain. Pikkuveli katto sen kokonaan aikoinaan mut mä en tullu kattoneeks ku pari ekaa jaksoa vaikka se vaikuttiki tosi ihanalta.

Ilmeisesti Driftmoonista on joskus lähiaikoina tulossa uus alpha, oon ajatellu saada Trialsiin vihje systeemin tehtyä mut en oo vaan saanu alotettua. Se varmaan olis hyvä yrittää saada tehtyä ennen uutta versiota että saan sen tehtä ennen ku innostun tekemään jotain ihan muuta.

Pitäis joskus saada ohjelmoitua se muistiinpano/ajanhallinta tietokanta juttu mistä oon jo jonkun aikaa haaveillu.

Skyrim ilmestyy noin 6 päivän päästä... En tiiä mitä siitäki ajatella, Oblivionista en mitenkää mahottomasti tykänny ja en usko Skyrimin hirveesti poikkeavan perus ajatuksesta mut vois olla ihan kiva modata sitä hieman ennemmän itteäni miellyttäväksi mut toisaalta parempaakin tekemistä kyl varmaan löytyis.

Mitäs muuta? King of Dragon Pass on oikeen kiva ja olin ajatellu sen sisuksia ihmetellä jossain vaiheessa. A Valley Witvout Windiä vois varmaan pelata ja ehkä mainostaa enemmän nyt kun intro missio on kuulemma melkeen valmis. Glitch on ihan jännä mut en tiiä haluunko pelata sitä enempää. Pitäis saada vanha kone koottua et sais tremulous guidin siirettyä. Bastioni kuulostaa oikeen kivalta mut en oo ehtiny pelata sitä. Nii joo ja mun piti joskus muuttaa poiski.


Ad:0
Digital Ocean
Providing developers and businesses with a reliable, easy-to-use cloud computing platform of virtual servers (Droplets), object storage ( Spaces), and more.