putrierza

For fun
Ad 0:
Try a new drinks recipe site
2003-12-11 19:32:44 (UTC)

Juz Remembered Him

I dunno y da sudden feeling of yearning for him again.
Allah...I missed him badly!!

Juz browsed thru those logs out for no reason and mind U.
I'm starting a new webbie abt my uncompleted love.Ntah
eh...wat muz hav got into me.While reading those logs, I
even cried.

Maybe pasal ter-refresh those times when we realised how
we need each other. *Sigh*

Asked Zool's opinion if miss sum1 ape dia buat...
He replied, ajak org tu kuar or kol dia...n he seems to be
able to read my mind. "Kau rindu fendy eh?"
Duh!!! saper lagi yg aku rindu melainkan dia.
Well..nothing much can be done here. Tinggal aku kene doa
jer.Mudah-mudahan we get back together.

Aku tak tau asal aku masih nak samer2 dgn dia...
Haiz...I feel bad!

If he were to end up her...memang bukan jodoh aku dgn dia.

Ya Allah...Kau ajer yg tahu betapa sakitnyer hati ku
melihat kemesraan mereka walaupun Fendy tak pernah tau yg
aku pernah lihat.Sekiranya memang jodoh ku dengan dia..kau
jgn pisahkan perasaan syg yg sememangnyer wujud dlm diriku
utk nyer. Dan seandainya memang bukan jodohku bersamanyer,
kau gantikan sayangku ni utk nyer kepada kasih syg seorg
kawan biasa.

Cukoplah ujian yg Kau berikan buat ku bersama Naz'ri dulu.
Ujian yg Kau berikan di kala aku bersama Fendy juga masih
tetap kurasa sakitnyer.

Ya Allah...Kau yang mengetahui apa yg terbak buat diriku..
maka dari itu Kau tunjukkan lah kepadaku hijab yg kau
sembunyikan dari pandang mataku...Kau tunjukkanlah Ya Allah

Amin...


Ad:1
https://monometric.io/ - Modern SaaS monitoring for your servers, cloud and services